Termék kategóriák
Termék kategóriák
Termékajánló
Facebook
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Termék részletek


San Lorenzo ErgoGel 2.0 matrac

San Lorenzo ErgoGel 2.0 matrac
 • San Lorenzo ErgoGel 2.0 matrac
 • San Lorenzo ErgoGel 2.0 matrac
 • San Lorenzo ErgoGel 2.0 matrac
229 900 Ft

 

 

A San Lorenzo ErgoGel 2.0 egy 28 cm magas, nagy sűrűségű zselés (gél) matrac.

 

 •  

  A matrac különlegessége az Ergogel 2.0 (zselé) anyag, mely a folyadék alakváltó képességét ötvözi a szilárd memória hab képességével, ami tökéletes alátámasztást nyújt az egész testnek. Sűrűsége 1000kg / m3.

  A többi matractól eltérően máshogy reagál a nyomásra, hiszen a gél maga minden irányban tudja változtatni alakját. Memoryhab jótékony tulajdonságával ötvözve javítva a vérkeringést, mert nyomáscsökkenést eredményez a szükséges pontokban. Emellett csökkenti a memoryhab meleg hatását, hiszen maga az anyag hűsítő hatású.

  A matrac tökéletes légáteresztő képességgel bír, a speciális Purotex® illetve a 3D szellőzőcsíknak köszönhetően amely megakadályozza az izzadást és fenntartja az állandó testhőmérsékletet. 

  Purotex® huzatnak köszönhetően antiallergén, tökéletes megoldás az allergiában szenvedőknek és asztmásoknak. Plusz kényelmet és puhaságot eredményez a huzat steppelésében lévő 100% hipoallergén , szálas kényelmi párnázat ami egy extra lágy habos töltet, amely a matrac alsó és felső oldalán egyaránt megtalálható. Ha egy ilyen matracot birtoklunk, szinte olyan, mintha egy felhőn lebegnénk. A matrac magja rendelkezik a megfelelő puhasággal, mégis maximális és tökéletes alátámasztást biztosít, úgy mint eddig egyik matrac sem.

   

  Matrac szerkezete:

  • 9 cm (Waterfoam) hideghab , ami lehetővé teszi a megfelelő alátámasztást. A poliuretán hab két összetevőből kerül előállításra. A modern technológiának köszönhetően a poliuretán környezetbarát anyag, melynek habosító anyaga a víz. A poliuretán különböző sűrűségű matracok előállítását teszi lehetővé. Másik fontos tulajdonsága a habnak, hogy nem deformálódik. Nem tartalmaz káros vegyi anyagokat, nem káros a környezetre és emberre. 28 kg/ m3 /2,4 Kpa nyomásérzékenységű hab (Waterfoam 2824)
  • 8 cm 28 kg/ m3 3,6 kPa nyomásérzékenységű vízzel habosított, forma vágott hideghab (Waterfoam 2836) 
  • 6 cm 50 kg/m3-es habsűrűségű, 1,9 kPa nyomásérzékenységű memoryhab , mely tökéletesen illeszkedik testünk formájához (5019)
  • ErgoGel 2.0 1000 kg/ m3 sűrűségű háromdimenziós zselé anyag 
  • 2-2 cm hipoallergén, szálas kényelmi párnázat, ami extra lágy habos érzetet nyújt.

   

  Mi is azaz ErgoGel? 

   

  A matracaink és párnáink szíve-lelke a több évnyi kutatás és kitartó elkötelezettség az innováció és tervezés iránt. Hála az egyedülálló gél technológiájának, a termékek nem csupán a maguk kategóriájában számítanak úttörőnek, de maga az alvás is új értelmet nyer. A test minden részének kényelmet és megfelelő alátámasztást nyújtanak, fokozódik a kipihentség érzete, és elősegítik az elme kikapcsolódását és újratöltődését.

   

   

   

  1. Háromdimenziós alakváltás

   

  Eltérően a hagyományos habmatracoktól, melyben a test egyszerűen lesüllyed, az ErgoGel matrac alátámasztja a testet és a habtól eltérően reagál a nyomásra, hiszen mindhárom irányba változtatja alakját.

   

   

  2. Hőszabályozás

   

  Sajátossága, hogy más szigetelő anyagokhoz (pl. hab) képest magas hővezető képességgel rendelkezik. Csökkenti az érintkező felület hőmérsékletét, az emberi test által termelt hőt elvezeti és egyenletesen szétoszlatja. A bőr hőmérséklet-csökkenése lassítja az anyagcsere folyamatokat, ezáltal csökkenti a szövetek oxigénigényét, így sokkal pihentetőbb éjszakai alvást biztosít.

   

   

  3. Szellőzés

   

  Egy egyedi tervezés került kifejlesztésre a szellőzés és a háromdimenziós alkalmazkodás optimalizálása érdekében. Az innovatív tervezésnek köszönhetően a felület nyitott légcsatornái 23%-ról 36%-ra nőttek (más típusokhoz képest) és különleges légmozgást biztosítanak, ezen kívül a nedvességet is optimálisan elvezetik. Az egyedülálló termikus tulajdonságok miatt az ErgoGel élvezetes, hűs érzést nyújt.

   

   

  4. Ergonómia

   

  Köztudott, hogy milyen fontos, hogy mindenkinek személyre szabott matraca legyen. A testnek, főként a gerincnek nagy szüksége van olyan alátámasztásra, ami alkalmazkodik a háromdimenziós alakjához anélkül, hogy fájdalmat, vagy helytelen testtartást eredményezne. 

   

   

  5. Tartósság

   

  Az ErgoGel illékony anyagoktól teljesen mentes, így összetevői nem tudnak felszabadulni vagy elvándorolni, így nem következhet be az anyag bomlása sem. Nem keményedik meg, nem öregszik el, tartja az elasztikus és mechanikai tulajdonságait. A vizsgálatok kimutatták, hogy a több mint 300.000 nyomásból álló sorozatnak is képes ellenállni anélkül, hogy eldeformálódna.

   

   

   

  Legfelső súlyhatár: 180kg.


  A GARANCIA, SZÁLLÍTÁSI IDŐ lapfülön a standard méreteket piros színnel jelöltük.

  Egyedi méretű terméknél az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken vagy díjbekérő alapján utalással kívánja teljesíteni.

  Bővebb információ az ÁSZF-ben (5.6.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

   

  Egyedi méretet is el tudunk készíteni!

 • Gyártó
  San Lorenzo
  Magasság (cm)
  28
  Súlykorlát (kg)
  180
 •  

  A kiválasztott matrac méretének megfelelően a garanciális idő (garanciajegy szerint) és a szállítási idő (mely tájékoztató jellegű) az alábbi táblázat szerint alakul:

   

  Standard méretek piros színnel jelölve!

   

  Szélesség Hosszúság Garancia idő Szállítási idő
  80 200 10 év 2-3 hét
  90 200 10 év 1-2 hét
  100 200 10 év 2-3 hét
  120 200 10 év 2-3 hét
  140 200 10 év 2-3 hét
  160 200 10 év 1-2 hét
  180 200 10 év 2-3 hét
  200 200 10 év 2-3 hét
Webáruház készítés