Password reminder
Categories
Categories
Recommended products
Payment solution
Partners
Certificate
SSL Certificate
Product Details


Konfor Beal (Leal) matrac

Konfor Beal (Leal) matrac
 • Konfor Beal (Leal) matrac
 • Konfor Beal (Leal) matrac
194.06194.06

 

 

A Konfor Leal egy 24 cm magas, közepesen kemény, téli-nyári oldallal rendelkező, Herkules rugós matrac. Ajánljuk azon személyeknek, akik nem szeretnének túl lágy, de túl kemény fekvőfelületet sem. 

 •  

  Herkules rugós rendszerének köszönhetően egy igazán egyedi matrac, hiszen itt 1m2-en több (168db) kisebb átmérőjű rugó szolgálja az ön kényelmét, ezzel a testünk súlyát egyenletesen osztja el a matrac felületén. A matrac mindkét fekvőfelületén kiemelt kényelmi réteggel rendelkezik, mely különleges élménnyé változtatja az alvást az Ön hálószobájában.

   

  A téli-nyári oldal kiválóan alkalmazkodik az Ön igényeihez, így évszaknak megfelelően forgathatja a matracot. A Leal matrac higiénikus és természetbarát, így csökkenti az allergiás problémák kialakulását. 

  A matrac oldalán található 4 darab hordozható fül, mellyel könnyebben lehet mozgatni. A matrac dupla-rombusz steppelésű huzata sajnos nem levehető, mint a legtöbb bonell rugós matrac esetében, de mellette szól, hogy atkataszító képességgel bír, antibakteriális és csúszásmentes . A fix huzat hátránya  könnyen  kiküszöbölhető egy matracvédővel, mely könnyedén belefér a mosógép dobjába, sok levehető matrachuzattal ellentétben. 

   

  Kialakításának köszönhetően megőrizte az igazi rugós matracok érzését. Ha Ön oldalt alszik, akkor nem szabad túl kemény matracot választania, mivel hosszútávon a kemény fekvőfelületen elmerevedhet csípőnk, vállunk. Ez a matrac pont azt a keménységi kategóriát szolgálja, ami kiváló a közepesen kemény alvóhelyet keresők számára.  

   

   

  Legfelső súlyhatár: 140kg.

   

  Egészségpénztárra elszámolható matrac!

   

 • Egészségpénztárra elszámolható
  Igen
  Brand
  Konfor
  Magasság (cm)
  24
  Súlykorlát (kg)
  140
WebShop System
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.